Logo-White-Red

Serviceavtal

Serviceavtal för BRF, företag, försäkringsbolag och fastighetsägare

Alla byggnader behöver löpande underhåll för att kunna vara i gott skick. Stambyten, blandarbyten, installation av diskmaskin/tvättmaskin och rörunderhåll är vanliga VVS-arbeten för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. ProfessRör har lång och samlad erfarenhet av både underhåll och service inom VVS och värme för bostäder, kommersiella och offentliga lokaler.

Vi erbjuder fördelaktiga serviceavtal för bostadsrättsföreningar, företag, försäkringsbolag och fastighetsägare. Våra erfarna rörmokare har lång och gedigen erfarenhet av all typ av VVS-arbete och värmeteknik. Vi erbjuder snabb och kontinuerlig rörservice. Hos oss kan du få hjälp med underhåll av fjärrvärme, felsökning av stammar och all typ av serviceunderhåll.

Bekväm och trygg VVS-service med serviceavtal

Vid tecknande av ett serviceavtal eller ramavtal med oss får du tillgång till kvalificerad hjälp när ni än behöver den. Ni kan teckna serviceavtal med oss på ProfessRör gällande alla rörinstallationer och andra servicearbeten inom VVS. Ni bestämmer själv intervall på service samt i vilken omfattning som önskas. Med vår jourtjänst har ni även möjlighet att få hjälp 24 timmar om dygnet året runt.

Med vårt helhetsgrepp inom VVS-branschen kan vi erbjuda er som kund en problemfri och långsiktig lösning. Vi bistår gärna från början med rådgivning, genomgång och serviceavtal som är skräddarsys för er som kund.

Alla avtalen skräddarsys efter era specifika behov. Vi kan bland annat erbjuda:

  • Utryckning vid akuta behov
  • Preventiva åtgärder och underhåll

Utryckning vid akuta behov

Vi erbjuder fastighetsservice där vi rycker ut vid akuta behov. Det kan vara allt från vattenläckage och stopp i avloppet till att värmesystemet har slutat att fungera.

Preventiva åtgärder och underhåll

Beroende på omfattningen av ert serviceavtal bokar vi in service för preventiva åtgärder och underhåll efter önskat intervall och omfattning. En rörmokare är då garanterat på plats inom den tid som är överenskommet i avtalet.

Ni får en trygghet i att fastigheterna servas av betrodda hantverkare. Fördelarna med att samma återkommande hantverkare är att de lär känna fastigheten och är på så sätt mer förberedda på vilka material som kan behövas och vilka förutsättningar som finns. Genom att våra hantverkare är bättre förberedda kan de också utföra servicen snabbare och effektivare.

Auktoriserat VVS-företag

Ni kan alltid känna er trygga med att anlita oss på ProfessRör. Vi är ett auktoriserat VVS-företag av Säker Vatteninstallation och följer alltid branschregler och föreskrifter för VVS-arbeten. Alla våra VVS-montörer är certifierade och har stor erfarenhet inom VVS.

Vid installationer använder vi endast material som är godkända av Säker Vatten. Allting utförs på rätt sätt samt även enligt försäkringsbolagens strikta regler. Allt jobb vi utför vid en installation registreras och dokumenteras med bilder och ett intyg utfärdas på att arbetet är utfört korrekt enligt Säker Vattens krav.

Akut hjälp vid vattenskada

Ni kan när som helst ringa vår jourservice för att få snabb hjälp vid akuta behov vid vattenskada och andra akuta problem. Det kan uppstå vattenläckage, stopp i avlopp, problem med värmepumpar, varmvattenberedare, undercentraler, fjärrvärme och mycket annat som kan behöva åtgärdas omgående.

Vi rycker ut på akuta uppdrag och även mindre akuta servicearbeten som byte av blandare,  toalettstol med mera.

Bättre kontroll över kostnaderna

Genom att teckna ett serviceavtal med oss får ni bättre koll över kostnaderna för service och reparationer. Ett serviceavtal ger er större möjlighet att budgetera för framtida åtgärder. Det kan vara bra oavsett om ni är en mindre eller större fastighetsägare med bostäder, kontor eller affärslokaler. Tillsammans med er skräddarsyr vi ett avtal som baserar sig på era behov.

Därför ska ni välja ProfessRör

  • våra montörer är certifierade och har en hög kunskapsnivå
  • återkommande hantverkare som lär känna fastigheten
  • våra servicetekniker kan snabbt vara på plats vid akuta behov
  • vi levererar hög kvalitet på utförande
  • vi har bra dokumentationshantering
  • vi har hög kvalitet och intern kontroll

Att teckna ett serviceavtal med ProfessRör har flera fördelar. Förutom förmånliga priser kan ni genom att teckna ett fullserviceavtal få tillgång till kompetent hjälp vid behov, 365 dagar om året.

Fastighetsservicen inkluderar utryckning vid akuta behov samt förebyggande och planerat underhåll av undercentraler och värmepumpar. Vi har stor kompetens och lång erfarenhet av undercentraler på både små och stora fastigheter.

Kontakta oss för upprättande av serviceavtal eller vid frågor

Ett av de säkraste, tryggaste och mest ekonomiska sätten att sköta service och fastighetsunderhåll är i avtalsform. Kontakta oss gärna för att höra mer om vad vi kan erbjuda med våra serviceavtal. Vi svarar också gärna på era frågor och funderingar kring det ni behöver hjälp med.

Vi erbjuder trygga serviceavtal till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företagare samt försäkringsbolag. Med ett tryggt serviceavtal minskar risken för driftsavbrott samtidigt som behovet minskar av reparationer. Utifrån ert serviceavtal erbjuder vi flexibla lösningar där ni som kund lämnar över ansvaret till oss och får arbetet utfört enligt gällande överenskommelse.

Serviceavtalet innebär att ni alltid är garanterad att få hjälp med det som just ni behöver. Oavsett om det är stopp i avloppet eller element som behöver luftas finns vi tillhands när ni behöver det. Ni kan alltid nå oss både för planerade jobb och akuta behov.