Priser

När du anlitar oss på ProfessRör utför vi alltid alla arbeten med bästa kvalitet med hjälp av våra mycket kunniga och certifierade rörmokare. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med ett väl utfört arbete och att du får ett mycket rimligt och förmånligt pris.

Du som privatperson kan dessutom ha möjligheten att göra ROT-avdrag på 30 % av arbetskostnaden när du anlitar oss på ProfessRör för våra VVS-tjänster. Du behöver inte tänka på att gör någon ansökan till Skatteverket, det sköter vi åt dig. Säg bara till att du vill utnyttja ROT-avdraget för att administrationen ska bli korrekt.

Kontakta oss för att beställa arbete och ta del av ROT-avdraget.

Du som privatkund kan ha möjlighet att nyttja ROT-avdraget på 30 % för arbetskostnaden vid reparationer, badrumsrenoveringar och installationer inom VVS, exempelvis vid installation av tvättmaskin. Vi ger dig full service som inkluderar att vi sköter hela kontakten med Skatteverket åt dig och ser till att allt blir rätt.

Det kan ge en bra skatterabatt på arbetskostnaden att använda sig av ROT-avdraget. Vi ombesörjer kontakten med Skatteverket och drar automatiskt av ROT-avdraget på fakturan om Skatteverket bedömer att du har rätt till avdraget.

ROT-avdrag exempel

Du kan exempelvis spara 30 % vid renovering, tillbyggnad och underhåll.

  • Vi debiterar dig som köpare 70 % av arbetskostnaden.
  • Resterande 30 % av arbetskostnaden kommer vi att begära från Skatteverket.
  • När du har betalat din faktura från oss skickar vi in en ansökan till Skatteverket för avdraget.

Du som är villaägare, småhusägare eller bostadsrättsinnehavare kan ha rätt att göra ett skatteavdrag på 30 % för arbetskostnaden på belopp upp till maximalt 50 000 kronor per person i hushållet. Det avdraget kan användas när du anlitar hantverkare för renovering, tillbyggnad, ombyggnad eller underhållsarbeten.

Tänk på att avdraget bara gäller för själva arbetet, inte materialkostnader. All information om detta finns på din slutfaktura. Läs mer om ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida.