Om oss

Välkommen till ProfessRör, ditt förstahandsval när du behöver en professionell rörmokare i Knivsta. Vi erbjuder en rad olika VVS-tjänster, inklusive installationer, badrumsrenoveringar, avloppsrensningar och underhåll av värmepumpar. För oss är kundens trygghet och tillfredsställelse det viktigaste, därför garanterar vi alla våra arbeten och produkter.

Om du söker prisvärda VVS-produkter i Knivsta eller Uppsala, kan vi på ProfessRör erbjuda dig ett brett utbud av högkvalitativa produkter. Dessutom utför vi installationen åt dig, för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Vi vet att kostnaden kan vara en stor faktor när det kommer till VVS-arbeten och renoveringar. Därför erbjuder vi offertförfrågan direkt på vår hemsida, så att du kan få en uppfattning om kostnaden innan arbetet påbörjas. Dessutom kan du dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar oss för ditt VVS-arbete.

Oavsett om du planerar en större renovering eller bara behöver hjälp med mindre underhållsarbeten, är vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att börja din resa mot ett mer funktionellt och bekvämt hem.

Kundlöfte

Du som kund ska känna dig trygg och fullt nöjd med vår service när du anlitar oss som rörmokare i Knivsta eller rörmokare i Uppsala

Vår ambition är att driva ett familjeföretag och vi har 2 anställda familjemedlemmar som ger våra kunder personlig service. Vi är tredje generationens rörmokare från farfar som arbetade som rörmokare 1945 i Dortmund, Tyskland. Därefter var pappa rörmokare och nu är det vi som driver vidare yrket inom familjen.

Vi kan lösa alla problem inom VVS, små som stora uppdrag. Hos oss kan du också alltid vända dig vid akuta problem då vi har jour 24 timmar om dygnet alla dagar om året.

Rörmokare med service av hög kvalitet
Giannis är römokare på Profess Rör i Uppsala

Giannis Deligiannis på ProfessRör

Här på ProfessRör träffar du mig, Giannis Deligiannis från Grekland, som är utbildad och certifierad VVS-montör, Natural Gas installatör och undervattensvetsare. Jag är professionell PADI dykare och har Emergency First Response utbildning samt Emergency Oxygen Provider.

Jag har stor erfarenhet inom VVS-branschen och har varit verksam i cirka 30 år. Min vision i företaget är att driva detta familjeföretag vidare i familjär anda med mycket personlig kontakt och service med våra kunder. Vårt fokus är att lösa alla VVS-problem på allra bästa sätt och med hög kvalitet i utförande.