Logo-White-Red

Om Oss

Välkommen till ProfessRör, ett personligt familjeföretag med mål att ge våra kunder de bästa lösningarna med hög kvalitet och personlig kontakt. Du som kund ska känna dig trygg och fullt nöjd med vår service när du anlitar oss som rörmokare i Knivsta eller rörmokare i Uppsala

Vår ambition är att driva ett familjeföretag och vi har 2 anställda familjemedlemmar som ger våra kunder personlig service. Vi är tredje generationens rörmokare från farfar som arbetade som rörmokare 1945 i Dortmund, Tyskland. Därefter var pappa rörmokare och nu är det vi som driver vidare yrket inom familjen.

Vi kan lösa alla problem inom VVS, små som stora uppdrag. Hos oss kan du också alltid vända dig vid akuta problem då vi har jour 24 timmar om dygnet alla dagar om året.

Giannis Deligiannis på ProfessRör

Här på ProfessRör träffar du mig, Giannis Deligiannis från Grekland, som är utbildad och certifierad VVS-montör, Natural Gas installatör och undervattensvetsare. Jag är professionell PADI dykare och har Emergency First Response utbildning samt Emergency Oxygen Provider.

Jag har stor erfarenhet inom VVS-branschen och har varit verksam i cirka 30 år. Min vision i företaget är att driva detta familjeföretag vidare i familjär anda med mycket personlig kontakt och service med våra kunder. Vårt fokus är att lösa alla VVS-problem på allra bästa sätt och med hög kvalitet i utförande.