Logo-White-Red

Badrumsrenovering

Funderar du på att renovera ditt badrum? Vi erbjuder badrumsrenovering med totalentreprenad och har ett brett kontaktnät med mycket duktiga hantverkare i närområdet. Vi kan samordna renoveringen av ditt badrum på ett effektivt sätt. Våra rörmockare arbetar i områdena Uppsala, Stockholm samt Knivsta och kan erbjuda extratjänster såsom installation av tvättmaskin i badrummet. Kontakta oss gärna för offert på badrumsrenovering.

Vi utför badrumsrenoveringar åt både privatpersoner samt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina behov.

Auktoriserat VVS-företag för badrumsrenovering med totalentreprenad

Det är viktigt att renoveringen är utförd enligt gällande branschregler. ProfessRör är ett auktoriserad VVS-företag som hjälper dig hela vägen med totalentreprenad från planering och ritning till färdigt resultat. Vi har kontakt med leverantörer för badrumsinredning och samordnar hela arbetet med övriga hantverkare som hjälper till med rivning, målning, plattsättning, snickerijobb och elarbete.

En badrumsrenovering är ett omfattande projekt och det är därför viktigt med noggrann planering och kompetenta hantverkare. Vi erbjuder helhetslösningar med totalentreprenad och ser till att badrumsrenoveringen blir enkel och smidig.

För att renovera badrummet med våtrumsarbeten krävs hantverkare med rätt kompetens och erfarenhet för att bra resultat. Alla våra egna hantverkare och de vi samarbetar med har nödvändig behörighet och de certifikat som krävs för att arbeta i våtrum.

Vi tar hand om allt från VVS-installationer och samarbetar med skickliga hantverkare för övrigt arbete som montering av belysning och badrumsinredning. Du som kund kan slappna av och behöver inte kontakta något annat företag än oss. Vi tar hand om hela processen från planering till färdigt resultat.

När ditt badrum är klart sker också en besiktning.

Trygg renovering med Säker Vatten

Du kan känna dig trygg med ProfessRör för din badrumsrenovering. Vi är auktoriserade och medlemmar i Säker Vatten och utför arbetet enligt branschregler för Säker Vatteninstallation.

Syftet med dessa branschregler är för att minimera risken för vattenskador, brännskador, förgiftning och tillväxt av legionella för att ge fastighetsägare trygg renovering och installation. Branschreglerna ställer både krav på VVS-företaget som utför arbetet samt de produkter som används vid renovering.

Ett VVS-företag som utför renoveringsarbete ska kunna genomföra säker vatteninstallation med särskilt utbildade arbetsledare och VVS-montörer som är auktoriserade. När vi har utfört vårt arbete överlämnar vi kvalitetsdokument på badrumsrenoveringen som ger dig bevis på att badrummet är byggt enligt branschreglerna.

Renovera badrummet med ROT-avdrag

När du ska renovera badrummet kan det vara bra att känna till att det finns möjlighet att nyttja ROT-avdraget. Det kan ge en bra skatterabatt på arbetskostnaden upp till 30 %. Vi ombesörjer kontakten med Skatteverket och drar automatiskt av ROT-avdraget på fakturan om Skatteverket bedömer att du har rätt till avdraget.

Boka tid för en konsultation med offertförslag

Boka in ett personligt möte med någon av våra badrumsspecialister för en konsultation hemma hos dig. Vi tar alla mått och diskuterar dina behov och önskemål. Vi tar fram ett kostnadsförslag med den bästa lösningen baserad på fastighetens och rummets förutsättningar samt utifrån din budget.

Vad kostar en renovering av badrummet?

När du ska renovera ditt badrum är självklart kostnaden en viktig fråga. Det finns mycket att tänka på innan du sätter i gång med en renovering och vi hjälper dig med svar på alla dina frågor. Det är svårt att på förhand ange vad kostnaden för en renovering blir utan att veta alla förutsättningar och hur omfattande förändring du vill göra.

Vi ska ändå försöka ge en bild av vad som påverkar kostnaden.

Planeringen av badrummet

Hur stor förändring du vill göra i badrummet utifrån placeringen av toalett, handfat, dusch och ett eventuellt badkar kan påverka priset. Om du vill flytta någon av dessa innebär det mer jobb i grundarbetet med exempelvis nya rördragningar.

Priset på badrumsinredning och badrumsporslin som WC-stol, handfat, dusch och badkar samt kakel kan variera stort från bra budgetalternativ till riktigt dyra varianter. Exempelvis kan en vägghängd toalettstol vara dyrare än en golvmodell men samtidigt kan städningen underlättas. Här får pris och funktion avvägas mot varandra.

Du kanske vill ha dubbla handfat eller ett riktigt stort badkar? Oavsett hur du vill ha ditt nya badrum hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Det finns många val som behöver göras och här kan våra erfarna badrumsspecialister ta fram en bra lösning utifrån din budget och dina önskemål. Planeringen är viktig för att få en lyckad badrumsrenovering och kan spara både tid och pengar.

Den totala kostnaden för badrumsrenoveringen

När alla val är gjorda och all planering med rörmokare och andra hantverkare som plattsättare och snickare är det dags att ta fram en slutgiltig kalkyl. Den ska stämma någorlunda med den budget du hade i starten av projektet om det inte har tillkommit några nya val eller ändringar som påverkar kostnaden.

När du får en offert från oss kan du vara säker på att det inte dyker upp några dolda kostnader och överraskningar. Den enda kostnaden som kan tillkomma är om du väljer att göra några kompletteringar.

Utförande

När allt väl är planerat och inköpt brukar det gå ganska fort att få badrummet färdigställt. Projektet börjar med en viss omfattning av rivningsarbete innan rörmokare och snickare kan börja med grundarbetet. Därefter tar plattsättaren över för att göra väggar och golv innan rörmokaren installerar WC-stol, handfat och dusch samt att elektrikern ordnar med belysning innan det nya badrummet är färdigt.

Anlita oss för din badrumsrenovering – Knivsta, Stockholm och Uppsala

Kontakta oss på ProfessRör för badrumsrenoveringar i Knivsta, Stockholm och Uppsala. Inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi har många års erfarenhet av branschen och ett stort nätverk av hantverkare som vi samarbetar med som har all nödvändig expertis och tillstånd som krävs för att arbeta både i våtutrymmen, med el, plattsättning och golv. Allt för att du ska få komplett service när du anlitar oss.

Varför ska du välja oss?

  • Vi arbetar bara med certifierade hantverkare som har den behörighet som krävs.
  • Du betalar inga överpriser för hög kvalitet.
  • Våra hantverkare ser till att hålla sig till tidsplanen.
  • Du får det resultat du förväntar dig enligt dina önskemål.

Hos oss kan du känna dig trygg med att lämna över totalentreprenaden till oss. Om du har några frågor kring planering och utförande av badrumsrenovering hjälper vi dig gärna.