Offert & Kontakt

Komplettera gärna formuläret nedan med information om de tjänster du behöver hjälp med. Vi återkopplar snarast med en offert som passar dina unika behov.

Välkommen till ProfessRör, ditt förstahandsval när du behöver en professionell rörmokare i Knivsta. Vi erbjuder en rad olika VVS-tjänster, inklusive installationer, badrumsrenoveringar, avloppsrensningar och underhåll av värmepumpar. För oss är kundens trygghet och tillfredsställelse det viktigaste, därför garanterar vi alla våra arbeten och produkter.

Om du söker prisvärda VVS-produkter i Knivsta eller Uppsala, kan vi på ProfessRör erbjuda dig ett brett utbud av högkvalitativa produkter. Dessutom utför vi installationen åt dig, för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Vi vet att kostnaden kan vara en stor faktor när det kommer till VVS-arbeten och renoveringar. Därför erbjuder vi offertförfrågan direkt på vår hemsida, så att du kan få en uppfattning om kostnaden innan arbetet påbörjas. Dessutom kan du dra nytta av ROT-avdraget när du anlitar oss för ditt VVS-arbete.

Oavsett om du planerar en större renovering eller bara behöver hjälp med mindre underhållsarbeten, är vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att börja din resa mot ett mer funktionellt och bekvämt hem.

Behöver du akut hjälp ringer du enkelt vår Rörjour:    018-262-262

Formulär

  Kontaktinformation

  Arbete

  ROT-avdrag

  Söker du ROT-avdrag?

  JaNej

  Lägenhet

  Villa

  Βeskrivning

  Ladda gärna upp bilder eller dokument(Godkända filtyper: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, txt, rtf, bmp, jpeg, heic, xls, xlsx. Max antal filer: 2).

  Dra filer hit eller

  Dra filer hit eller

  Οm du vill ladda upp fler filer skicka dem hit: info@professror.se

  Ordinarie Tidsbokning:

  Måndag-Fredag 07:00 - 16:00

  För akuta problem erbjuder vi våra tjänster utanför ordinarie arbetstid 24/7:

  Betalning

  Betala enkelt efter utfört arbete. Direkt efter betalning skickas ett elektroniskt kvitto via e-post.

  Swish: 123 236 59 48

  Vi ger er trygghet

  Missa inte våra specialerbjudanden

  Missa inte våra specialerbjudanden